Min födelsedag, Iconfest & Green beauty day – Här kan vi ses!

Då har min födelsedag precis passerat och oj vad det har hänt grejer. Min födelsedag var otroligt rolig och ni som har följt mig på instastories (@mayanestorov) har sett vad som försegick. Jag var omgiven av gamla vänner och nya vänner. Människor som jag på något sätt släppt in i mitt liv och i mitt hjärta. Dock är det inte alla som kommer att stanna i mitt liv livet ut men i lördags så var alla menade att vara med.
Det känns som att min födelsedag var en nystart för mig och det var mycket känslor som kom upp efter min födelsedag som jag kommer skriva om i ett annat inlägg. Hur som har det varit några intensiva dagar och jag känner starkt att det är dags att avsluta det som inte längre ska finnas där. Dags att lämna allt det gamla bakom mig och blicka framåt.

Nu på lördag är det dessutom IconFest, där jag av dig är nominerad till årets Eco blogg. TACK & WOW! Alltså tänk att jag på lördag får veta om jag vunnit eller inte… Så spännande. Jag och min vän Nesrin (se ovan) ska gå tillsammans. Allt kommer jag att dokumentera på instastories precis som på min födelsedag. Jag är så taggad!
Förutom Iconfest på lördag är det dessutom Green beauty day som vi på Naturligtsnygg arrangerar, vilket också ska bli otroligt roligt. Jag kommer vara där på plats hela dagen och moderera faktiskt samt dela ut pris på Organic beauty awards. Ses vi där!? Jag hoppas att vi gör det och gör vi inte det så häng med mig på instastories @mayanestorov

Ps om någon vecka kommer det ut ett nytt poddavsnitt med mig och Ivan. Vi kommer som jag en gång innan skrev att endast lägga ut några avsnitt till innan vi tar semester. Vi återkommer sedan i höst igen. Med detta sagt så ses vi senare. Puss


 

 

So my birthday has just passed and so many things have happened. My birthday was incredibly fun and you who have followed me on instastories (@mayanestorov) have seen everything. I was surrounded by old friends and new friends. People I somehow let into my life and in my heart. However, not everyone who will stay in my life forever, but this Saturday everyone was meant to be there.
It feels like my birthday was a new start for me and there were a lot of emotions that came up after my birthday that I will write about in another post. There have been some intense days and I feel a little bit out of body. It’s time to finish and let go off what’s no longer there. Time to leave all the old stuff behind me and look forward.

Now on Saturday, 5/5 ICONFest is also taking place, where I’m nominated for Eco blog of the year. THANK YOU & WOW! So, on Saturday, I’ll know if I won or not. So exciting. Me and my friend Nesrin (see pic above) are going together. All will be documented on instastories just like on my birthday. I am so psyched!
In addition to Iconfest on Saturday, it is also Green Beauty Day that is arranged by Naturligtsnygg, which will also be incredibly fun. I will be there all day and actually moderate and give away an award for Organic Beauty awards. Are you going to be there !? I hope I will see you.

Ps in a week, there’s a new podcast coming out with me and Ivan. We will as I wrote before only post a few episodes more before we take vacation. We will return again this autumn. With that said, ll see you later. Kiss

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *