Medium, healers & andliga vägledare – Vilka jag besökt!

Ända sedan min mamma gick bort har jag arbetat stenhårt med mig själv (har skrivit om detta tidigare). Jag har rensat, själsligt, fysiskt & psykiskt. Det har gjort ont & varit extremt befriande samtidigt. Jag har gråtit och skrattat massor, då båda är frigörande av känslor. Jag har ta mig fan mött mina rädslor & klivit över en rädsla efter en annan. Det har varit en jäkla resan, men nu känner jag att jag börjar bli klar just nu i alla fall. Man blir nog aldrig riktigt färdig, men just nu har jag landat & nu är det dags att verkligen kliva ut & visa världen vem Maya Nestorov är. Inga ursäkter & inga begränsningar. Nu jäkla kör vi!

Under min personliga inre resa har jag besökt en del medium, healers & andliga vägledare. Utan alla dessa fantastiska människor med diverse “gåvor” hade jag aldrig varit där jag är idag. De har hjälpt mig att ta ett steg i taget. De har givit mig verktygen för att på börja min rensning & läkning. Jobbet har jag gjort själv, men de har öppnat upp för att jag lättare ska kunna släppa taget.
När folk frågar mig vad de ska gör för att må bra, då är mitt omedelbara svar jobba på dig själv. Rensa & bearbeta vad som är inom dig som du vill eller behöver frigöra för att kunna bli ditt bästa jag. Alla har vi saker som hindrar oss & det är inte alltid lätt att veta vilka steg man ska ta, men då är det fantastiskt att det finns människor som är medium, healers & vägledare. Människor med gåvor som kan se rakt igenom oss & veta exakt vad det är just vi behöver för att gå vidare.

Jag har besökt en hel del personer i Sthlm & även möt människor som inte är från Sverige, men de blir svårt för dig att komma i kontakt med dom ifall du skulle vilja därför delar jag bara med mig av de som finns i Sverige.

Pernilla Inebäck – Healer & andlig vägledare.
Yasmine – Medium
Mina kinesologer på behandlingsteam Pernilla Carrier

Jag vill tacka alla för att ni givit mig något på vägen som gjort att jag utvecklat mig. Nu hoppas jag på att jag kanske kan hjälp dig med rekommendationer till någon av dessa personer om du känner att du är fast i livet & behöver vägledning. Är du intresserad av att komma i kontakt får du gärna skicka ett mail till mig på contact@mayanestorov.se Kärlek Maya


Hi lovely! 
This post i way to long & its about things that are only in Stockholm. So stay tuned for more inspiration tomorrow instead. Hope thats okej. Kisses & love Maya

We are in this together so please share:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *