Meditation till en helt ny nivå!

Hej goding!
Ledsen för mitt sena inlägg idag, men jag har försökt att lära mig ett program som jag har laddat ner på datorn. Jag håller på med lite nya grejer, som jag vill visar just dig alldeles snart. Går allt som det ska lanserar jag något nytt kul efter påsk. Du får hålla utkik! ♥

Nu tillbaka till dessa magiska meditations glasögon som du ser i videon ovan (varning för långt, men mycket intressant inlägg). Det är en ny teknisk pryl, som har kommit till Europa, och det är min bästa vän som äger agenturen. Det kallas för Master key pro meditation glasses. Det är helt outstanding och gör så att du kommer ner i djupmeditation, där du upplever Theta state inom 10 min.

https://youtu.be/RAcClg58C1k

Vad är då theta state? Jo, enkelt förklarat kan vi människor ha olika hjärvågor (några av dem är delta, alpha, beta och theta) och theta är hjärnvågor (θ), 4-7 Hz, med frekvensen för djupt avslappnat tillstånd och drömsömn.

Thetavågen finner man huvudsakligen i höger hjärnhalva och de kickar in när vi är känslomässiga och avslappnade. Det är ovanligt att vakna människor har tillgång till thetavågor, utan avancerad meditation. Theta tillståndet är ett villkorslöst tillstånd som får oss att känna oss känslomässigt förbundna med andra – ”ett med allt”. Medan alfavågen ger oss kopplingen mellan vårt medvetna och vårt undermedvetna, kan thetavågen ge oss en djup kontakt med vårt undermedvetna.
När vår hjärna domineras av thetavågor är vi mycket receptiva och i intensiv kontakt med våra känslor. Vi blir också extremt intuitiva och mediala i detta tillstånd (vilket är motsatsen till betavågens tillstånd). Vår kreativitet och vår problemlösningsförmåga blir också enastående, liksom vår inlärningsförmåga som ökar med 300%. Vi kan med hjälp av theta boosta vårt immunsystem, förbättra vårt långtidsminne, hyperfokusera och läka kropp och själ – genom att lösa upp begränsande uppfattningar om oss själva på undermedveten nivå.
Vi grundar oss med thetavågor och balanserar därmed upp förhållandet mellan natrium/kalium som styr bl a njurfunktionen, vilken kommer i obalans med för mycket betavågor.

Människor med hjärnstress som kallas utbrända har vanligen fått en överdos av betavågor och då svarar hjärnan med thetavågor för självläkning – vilket resulterar i upplevd trötthet, bristande fokus, låg förbränning, impulsivitet och övervikt eller överaktivitet (då centrala nervsystemet förbrukar minimalt med energi). Spädbarn och många bokstavsdiagnostiserade (t ex ADD/ADHD) människor har visat sig ha dominans av thetavågor. Hälsosamma sätt att öka mängden thetavågor på är stimulerande toner, lyssna på musik, få en god natts sömn, meditera, hypnos, kreativ visualisering, yoga.

Dessa glasögon har några viktiga komponenter, som är hjälper dig att slappna av, blåttljus, som ökar koncentrationen och fokus, Binural sounds, som eliminerar stress & gör dig lugnare samt guidad meditation av några av världens mest kändaste ledare och coacher. Inspelade meditationer har du av bl.a Deepak Chopra, Marianne Williamson och så finns faktiskt även jag där snart, med en alldeles egen meditation. Kommer lansera det när den är klar. Jag är så glad och tacksam för det!

Master key pro glasögonen är ett utmärkt alternativ för att komma igång med meditation, men även som ett komplement för vana meditations utövare, då det är perfekta att ha med sig över allt. Jag använder dem tex mycket när jag flyger eller åker tåg, då jag på endast 10 min kommer ner i djup avslappning och kan återhämta mig från eventuellt jetlag. Jag lovar er att de är magiska och nu undrar jag vad jag gjorde innan jag hade dem…hehe!

Stor kram! ♥


Hi lovely you!

This time you will have to use the translater on the page becuase there was simply to much to translate. Sorry!
Love from me. ♥

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *