Jag är inte din hälsoexpert utan bara mig själv!

En sak som jag har velat skriva om under en längre tid, som jag någon gång har nämt på min instagram är att jag inte jobbar med min blogg & mina sociala medier för att förändra eller övertyga någon om att leva det liv som jag lever. Jag är inte din hälsoexpert, utan jag är bara Maya & är här för att leva det liv som jag är ämnad för utan ursäkter. Jag är här för att bara vara mig själv alltid & hjälper det dig på din livsväg skulle det göra mig ohört glad.

mayan

Jag följer bara min passion, min intuition & min livsväg helt enkelt. Att dela med mig utav hur jag lever & de lösningar som jag applicerat på mitt liv för att må bra kanske kan hjälpa någon. Jag gör det här för att det kanske finns någon där ute som antigen har gått igenom eller går igenom precis samma sak som jag har & kanske känner sig ensam & vilsen i det hela. Genom att jag alltid är sann mot mig själv & följer min väg samt använder mina sociala medier för att nå ut till dig kanske du hitta något i allt jag delar användbart i ditt liv. Det kanske underlättar så att du kan må bättre & hitta en lösning på något i ditt liv. Det är min passion. Att hjälpa just dig & må bättre. Jag kommer försöka göra mitt yttersta att vara så ärlig som möjligt om min livsresa på mina sociala medier samt allt jag gör för att bli den bästa versionen av mig själv. Jag är glad bara jag kan ge dig något litet på din väg & tack för att du finns här och möter mig på min livsväg varje dag. Det är jag evigt tacksam över. Puss & kärlek Maya


 

One thing I have wanted to write about for a long time, that I have mentioned on my instagram, is that I do not work with my blog & my social media to change or convince anyone to live the life I live. I’m not your health expert, but I’m just me Maya & I am here to live the life I’m destined for without excuses. I’m here just to be myself always & I am helping you in any way that would make me incredibly happy.

I just follow my passion, my intuition and my way of life simply. The reason I share my life with you & the solutions I applied to my life to feel good is if that maybe that will help someone. Maybe someone out there is going through the same thing that I have & is feeling lonely/lost. By always being true to myself & following my path as well as using my social media to reach out to you, you may find something in everything I share useful in your life. It may make it easier for you to feel better and find a solution to something in your life. It’s my passion. To help you to feel better. I will try my utmost to be as honest as possible about my life journey on my social media and everything I do to be the best version of myself. Thank you for being here and meeting me on my every day. I am forever grateful for that. Kiss & Love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *