Hemkommen från Marbella och min PT utbildning!

Hej finaste! Hur har din Juni varit?
Jag har ju varit borta i Marbella nästa hela Juni och utbildad mig till PT, men nu är jag hemkommen och det dags för äventyr här hemma och en hel del träning. Gud, jag har verkligen längtat efter min “vanliga” träningsrutin.

Min tid i Marbella under utbildningen har varit otroligt intensivt, lärorikt, spännande och inte minst roligt att få träffa en massa nya trevliga människor. Vi var bästa gänget!
För dig som följt mig har sett vad jag hittat på varje dag, men för dig som missat och för dig som hängt med kan under helgen och nästa vecka spana in bloggen och massor av härliga bilder.
Jag har valt att inte uppdatera bloggen, med bilder från utbildningen, under tiden jag var i Marbella för att jag visste att det skulle bli intensivt och jag ville fokusera på utbildningen.
Personerna du ser nedan på bilden är de härliga gäng, som jag fick äran att hänga med under dessa veckor. Amalie, som jag står bredvid var min underbara roomie och vi växte praktiskt taget ihop under utbildningen. ♥

Marbella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3674

IMG_4266

IMG_4257   IMG_4228

IMG_4114

IMG_4126

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som du ser på alla bilder har utbildningen varit en mix av praktik i gymet, lärarledda timmar och utomhusträning under dessa två veckor. Skolan har varit planera med 10 intensiva timmar varje dag, uppdelat på två pass med en praktiskt del och en teoretisk del. Vi var i skolan 5 timmar på förmiddagen och 5 timmar på eftermiddagen. Mitt på dagen var vi fria och kunde sola och plugga samt strosa runt i Marbella. Dock hade jag önskat att vi skulle ha lite mer ledig tid för att verkligen låta all kunskap landa i hjärnan och även kunnat utforska Marbella mera, men det gick ju bra ändå för jag klarade faktiskt båda de praktiska tentorna.
Woop woop en stor klapp på axeln till mig själv, som gjort 50% av utbildningen klar. Nu väntar 8 veckor av två uppgifter och en teoretiskt tenta, fast det gör jag på avstånd hemifrån.

Utöver skolan hann vi faktiskt med lite annat, som att besöka en Cable park, festa till det på Nikki beach club ( som jag aldrig gör annars) och shopping. Fast allt detta kommer upp på bloggen i veckan, så håll utkik och som vanligt kan ni följa mig på mina andra sociala medier under namnet @mayanestorov.

Stor kram Maya

Vissa bilder är tagna av Nordicfitcamp


Hi you! How has your June been?
I have been in Marbella throughout the whole of June training to become a PT.  Its been great enjoying the sun whilst studying, but now the education abroad is over and it continues at home for 8 more weeks. 

My time in Marbella during the training has been incredibly intense, instructive, exciting and not least fun to meet a lot of new nice people. We were the best gang!
For those of you who follow me on have seen what I been doing each day, but for those of you who missed out can over the weekend and next week check out the blog for lots of lovely pictures .
I choose not to update the blog, with pictures from the training, during the time I was in Marbella because I knew it would be intense and I wanted to focus on the education.
The people you see above in the photo are the lovely bunch, which I had the honor to hang with during these weeks. Amalie, that I am standing next to was my lovely roomie. ♥

As you look at all the images you can se that the education has been a mix of practical training in the gym, teacher-hours and outdoor exercise during these two weeks. The education was 10 intensive hours each day, divided in two sessions with a practical part and a theoretical part. We were in school five hours in the morning and 5 hours in the afternoon. At midday, we were free and could sunbathe and study/stroll around in Marbella. That was great! However, I wish that we could have a little more free time to really let all knowledge settle down in our minds and also be able to explore Marbella more. Anyway it all went well and I did in fact pass both the practical exams. Woop woop a big pat on the back to myself, that already did 50% of the program. Now eight weeks awaits of two tasks and a theoretical exam, but that I am going do from home.

In addition to school, we had a little time actually to do some other things, like visiting a Cable Park, partying at Nikki beach club (which I never do otherwise) and shopping. All this will come up on the blog during the week so stay tuned and as always you can follow me on my other social media under the name @mayanestorov.

Big hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *