Här kan du hitta Rawfood catering i Sthlm, Göteborg & Malmö!

Nu när det börjar närma sig studenten & midsommar tänkte jag att det skulle vara intressant att dela olika ställen där du kan beställa rawfood catering & då tänkte jag framför allt smarriga tårtor. Många av ställena har jag ätit på & de flesta som jag nämt kan jag rekommendera. Läs mera nedan….

matapoteket

 

Jag har valt ut ställen i Sveriges tre största städer & det finns säkert många fler ställen än dessa. De jag har nämnt är sådana ställen som jag vet har fått bra rekommendationer & som jag skrev innan har jag själv ätit på flera av dem.
Har du själv aldrig provat en rawfood tårta tex så rekommenderar jag verkligen att prova, då de är sååå goda & du kommer inte bli missnöjd.

Stockholm 

Göteborg

Malmö & Lund

Har du flera ställen i åtanke som är toppen att beställa från kommentera gärna under inlägget. Kärlek Maya


 

 

Hi beauty!
Todays post is about places where you can order rawfood catering in Sweden. I have made a list from different cafees in Stockholm, Gothenburg & Malmoe. You will find them above listed under each city. Most places I have eaten at & I can really recommend them. If you havent tried rawfood cake you have to do so because its super yummy. Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *