Grön hälso- och skönhetsjuice med Omega slow juicer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina ni! 
För några veckor sedan fick jag låna tre fantastiska köksmaskiner av en kompis, en mixer från Vitamix, en Slow juicer från Omega och en Escalibur torkugn för att torka just rawfood. Ni kan ju förstå att jag har varit lyrisk över att jag har dessa 3 maskiner hemma, då jag fullkomligt älskar att laga mat och rawfood är en stor passion.
Då min mamma gick bort har jag inte haft möjligheten att testa alla än, men häromdagen gjorde jag slag i saken och satte Omegas slow juicer på prov. Resultatet blev strålande!

Jag gjorde inte vilken juice som helst utan självklart blev det en grön skönhets & hälsojuice.
Har man ingen Omega slow juicer går det givetvis också bra med en råsafcentrifug, även om jag skulle rekommendera just Omega slowjuicer.

Oslagbar superfakta om skillnaden mellan en slow juicer och en råsaftcentrifug: en slow juicer krossar först eller mal sönder frukterna innan juicen pressas ur. Medan saften i en råsaftscentrifug, precis som namnet säger, pressas ur genom att frukterna slungas runt, centrifugeras. I en slowjuicer blir juicen oftast lite tjockare, men då rekommenderar jag att du silar din juice efteråt. Enligt många får du även i dig flera näringsämnen med en slow juicer, då innehållet krossas.

Grön oslagbart god skönhets- och hälsojuice
Ingredienser

1 ekologisk ananas – innehåller vitamin A, vitamin C, kalcium, fosfor, kalium.
4 stjälkar ekologisk selleri – vitaminerna B6, B1 och B2, stärker cellförnyelsen 
2-3 ekologiska gurkor – hjälper kroppen att rensa och återfuktar.

Gör så här: Skala ananasen och skölj resterande grönsaker. Sedan är det bara att köra ner i slow juicerna. En skön drink för både hälsa och för hyn. Enjoy!

En oslagbar hälsa inifrån och ut!
Kramar Maya


 

Sorry my unbeatable friends. This time you have to use google translate.
Hope thats ok. Love <3

Följ:
SHARING IS CARING: