Gör dina semlor redan nu!

Okej, jag föll för grupptrycket den här gången och ramlade in i semmelfällan efter min fika på Pepstop med Renee Voltaire och Ivan (följ mig Instastorie). Semmeldagen är inte än på ett tag (13/2) så jag brukar tycka att det är ytters märkligt att vi ska dra fram semmelrecept redan nu, men som sagt jag föll i fällan och här postar jag själv ett recept. Dessa bullar är otroligt goda. Glutenfria och komjölksfria.

semlor

Observera att jag aldrig någonsin har gjort semmelbullar innan och på första försöket så satt dem. Mycket goda!

Om du mot förmodan vill göra dina semlor redan nu och vara trött på semlor när själva semmeldagen kommer så kan du hitta receptet här – klick!
Hehe jag känner att jag är på skämt humör idag, därav mitt sett att skriva. Hoppas du gillar receptet. Ha en härlig start på veckan! Stor kram Maya


Good morning love! Soon in Sweden its the traditional day called semmeldagen. Its were we Swedes eat an according to me unhealthy pastry called semla, but I have made it healthy and here you have the recipe. Enjoy! Kiss kiss Maya 

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *