Gör din egen matiga och varma sommarsallad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er i den underbara värmen!
Jag har precis kommit hem från mitt Be.Core pass med bästa tränaren Jocke. Idag var det tufft, men oj vad jag älskar det!
Nu är det dags att fylla på energin med en hälsosam och näringsrik lunch. Jag slängde ihop vad jag hade hemma och det blev en fräsch och proteinrik sommar salad, med kyckling, vattenmelon, soltorkade tomater och bland sallad.
Kycklingen tillagade jag i ugnen igår, där jag kryddade den lite lätt med timjan, havssalt och peppar.
Alla de andra ingredienserna hade jag ju redan i kylskåpet så det var bara att värma kycklingen, hacka och skiva samt blanda ihop allt.
Jag brukar göra som vana när jag stor handlar att alltid ha sallad, någon frukt och soltorkade tomater hemma. Att bara äta kyckling tycker jag kan bli ganska torrt, då är det bra att ha lite fräscha tillbehör och smaksättare hemma som man kan adder.

Min varma sallad är enkelt, god och perfekt för dagar som idag!
Njut av helgen fina ni!


 

Hello in the amazing summer heat!
I just came home from my Be.Core workout with the best coach Jocke. Boy, today was tough, but oh how I love it!
Now is time to fill up on energy with a healthy and nutritious lunch. So, I decided to threw together what I had in my refrigerator at home.
And the result of that was a fresh and protein rich summer salad with chicken, watermelon, sun-dried tomatoes and mixed salad.
I cooked the chicken in the oven yesterday with spices like thyme, sea salt and pepper. So I just had to warm up and chop the chicken & then mix everything together.
I always make a habit when food shopping to always buy salad, some fruit and dried tomatoes. To just eat chicken, I think, can be quite dry. Then it is good to have some fresh veggies and fresh spices at home that you can add to your food.

My warm salad is simple, delicious and perfect for summer days like this!
Enjoy the weekend!

Följ:
SHARING IS CARING: