Fyra matiga favoriter

Svårt att komma på något att äta? Då kan kanske jag lösa det problemet genom att tipsa om mina 4 mattiga favoriter just nu.
Dessa 4 rätter är lätta att göra går relativt snabbt, bortsett från blomåls pizzan som tar lite längre tid. Dock är den otroligt god!
All rätterna är gluten- och mjölkfria och oslagbart hälsosamma!

rawness_p5300657-940x529

Min raw pestopasta med frön är helt klart en rätt jag kan smaska i mig flera gånger per vecka. Den är god, enkel att göra och du blir mätt. Ett super hälsosamt alternativ dessutom! Receptet hittar du här! Enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att något så enkelt som stekt ägg och kokta grönsaker med salt och olivolja kan vara så gott! Det är dessutom otroligt näringsrikt och fullt av protein. Jag väljer ofta grönsaker som grönkål, brysselkål och ärtor. Receptet hittar du här! Njut!

rawness_p6060847-940x529

Pannkakor går aldrig ut tiden! Dessa pannkakor är dessutom glutenfria och hälsosamma för kropp och knopp. Jag äter de ofta tillsammans med chiasylt och färska bär. Chiafrön är fullt av protein, bra fetter och fiber. Receptet hittar du här! Mums!

rawness_2014-03-21-15-55-27

Sist men absolut inte minst är min otroligt goda vegetariska pizza gjord på blomkål. Den är jätte god och absolut inte speciellt svår att göra. Prova och återkom gärna med vad ni tyckte!
Den smarriga receptet hittar ni här! Enjoy!

English

4 of my favorite food recipes right now. They are all gluten and dairyfree. Enjoy!

Rawpesto pasta
Eggs with veggies
Pancakes with chia jam
Vegetarian cauliflower pizza

Xoxo Maya

Följ:
SHARING IS CARING: