Fyra juicer för heta sommar kvällar

Hej fina. Hoppas att du mår toppen!
Gröna drinkar och då menar jag inte enbart drinkar som har grön färg utan grönsaksdrinkar är något jag älskar att zippa på. Det gör mig gott och min kropper säger alltid jag tack. Desto hardcore dem är, alltså ju mer gröna de är desto bättre. Jag tycker att frukt drinkar ska man dricka för sig och inte blanda det med något annat.

gron drink rawfit

Här är några av mina favorit drinkar listade. Det är perfekta för just sommaren då de är läskande och hälsosamma.
Välj bland 4 olika i olika färger för olika ändamål. Du hittar recepten här!

Kramar Maya


Here are some of my favorite health drinks listed. They are perfect for the summer since they are refreshing and healthy. You can choose from 4 different once with four in different colors and for four different purposes. You’ll find the recipes here!
Hugs Maya

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.