Firar in det nya året med alkoholfria ekologiska goda bubblor!

GOTT NYTT ÅR VACKRA!
Då är vi inne på 2016 absolut sista dag & snart är vi i startgroparna för ett helt nytt år. Nu har vi möjligheten att vända blad & skapa ett helt nytt kapitel i våra liv. Jag är sååå taggad & kommer fira in det nya året med alkoholfria ekologiska goda bubblor från Goddryck.

fullsizeoutput_20cc fullsizeoutput_20cd

fullsizeoutput_20d0

fullsizeoutput_20d3

fullsizeoutput_20d4

 

Förutom att skåla in året, äta god mat & basta nere i min källare ska jag ägna en del av min dag till att göra en mindmap för 2017. En mindmap liknar en dream board fast du skriver ner allting istället för att sätta ihop bilder. Programmet jag kommer att använda heter Simplemind & där kan jag “go banans” hur jag vill. Det är super enkelt att använda & jag tycker definitivt att du ska prova det.
Bara så att du vet så är detta inlägg inte i samarbete med varken Goddryck eller Simplemind, utan jag ville bara rekommendera dig sådant som passar perfekt just nu när det är dags att både skåla in 2017 samt skapa 2017 enligt önskan.

Godryck mousserande finns i två sorter. En rose bubbel & en vanlig bubbel. Båda är verkligen så goda & perfekta som alternativ för er som vill mysa med en glas fast slippa alkoholen. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig varit ett fan av de alkoholfria alternativen som finns på systemet idag, men när jag på vårt julmingel fick jag prova detta bubbel blev jag positivt överraskad att det faktiskt var fritt från alkohol. Gott så skål!

Skål på dig & ett innerligt tack till att du dag in & dag ut följer mig på mina sociala medier. Jag är såååå glad över att just du väljer att stötta, gilla & dela det jag gör. Hoppas vi får många år tillsammans. Massor av kärlek & ett stort skål från mig. PUSS!


 

Hi beautiful you!
Now we are in the last day of 2016 & going on 2017. Its going to be a magnificent year & I cant wait to start creating my own future.
Since I am not a fan of drinks or heavy liquor I will for this year make a toast with a bubbly wine that is ecological & free from alcohol. The best thing is that it still taste as a regular bubbly wine, but its alcohol free. Great! 

You can buy this bottle in Sweden & i dont know if you can find it abroad. Maybe soon! 
So, stay light on the drinks or just choose alcohol free options. Happy new years & thank you for following me.
Hope to stay in touch next year to. Big hugs & lots of love Maya

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.