Ett år har gått sedan min mamma gick bort

Hej fantastiskt fina du <3
Idag är ett årsdagen då min mamma gick bort…. Att det har gått ett år sedan jag fick samtalet att hon tagit sitt sista andetag kan jag inte förstå. Detta året har varit otroligt lärorikt och omvälvande på samma gång. Det har gått fort, men ändå så långsamt. Livets resa är så oförutsägbar, men ändå så otroligt fantastisk.

13407116_10154485382622345_6546088781416713448_n

Som du kanske har märkt har jag tagit ett lite sommaruppehåll med mina magiska mantran på måndagar. Det kommer absolut inte försvinna helt, utan någon gång efter sommaren när du minst anar det kommer de att dyka upp igen.
Dagens inlägg kommer bli en variant av mina magiska mantran fast tillägnad min mamma och alla lärdomar/gåvor hon lämnade efter sig till mig när hon gick bort.
När man är mitt upp i ett känslokaos ser man oftast inte meningen med händelsen, men idag ett år senare ser jag och är tacksam för massor av lärdomar hon givit mig. Den styrkan jag nu besitter tack vare allt vi gått igenom och insikten i hennes liv om hur det var att leva med cancer.

Här kan du närmare läsa om min upplevelse under min mammas behandling och hennes cancer.

Kosten på sjukhuset
– Nu slipper hon allt sitt lidande

Idag har jag en ännu starkare tro på att jag alltid ska följa mitt hjärta, att jag alltid ska säga mina åsikter, att jag kan åstadkomma och göra vad jag vill i livet. Jag har en ännu starkare självkänsla och självförtroende idag samt lever mitt liv utan ursäkter och anpassning.
Att komma till insikter är en smärtsam process, men otroligt befriande när man inser vad som är viktigt. Livet är här och nu så släpp alla rädslor, låt ingen eller inget hindra dig från att leva efter ditt hjärtasröst. Oroa dig inte, utan andas och slappna av för även detta kommer att passera och du kommer återigen att bli full av kärlek, glädje och lycka! ♥


Hi amazing people!
Today, a year ago my mother past away. So much have happened and so much I have learned. 
When you go thru all kind of emotions you never se the reason of the event, but now a year later I se everything so clearly. My mother and her decease have thought me so much and I am going to take that with me for the rest of my life.
Today I have better confidence and self-esteem, I dont take life to seriously and always want to life fully in the moment. 

I suggest that you lovlies do the same. live fearlessly and dont let anything or anyone hinder you from following your life purpose. ♥

We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *