En smarrig samling av frukost,lunch & middag!

Godmorgon sommartid! Nu är vi äntligen tillbaka på min favorit tid, wooohhoo! Det är snart April & det är min månad i benämningen att jag fyller år då & värmen kommer till oss på riktigt. Jag längtar!

Det är söndag idag & eftersom jag älskar mat tänker jag direkt på söndags brunch. Äta massor av hälsosam mat & sitta länge med nära & kära. Det är höjden av lycka & kärlek för mig. Därför vill jag idag dela med mig av några smarriga matrecept för både frukost, mellanmål, lunch & middag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Här har jag samlat några av de recepten som jag gillar bäst & skulle kunna äta nu på en gång. Mums!

Ha en fantastisk söndag! Kärlek Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *