Ekologisk vardags-sminkning – Vlogg!

Nu har jag äntligen gjort min del två efterföljare av sminka basen. Detta är hur jag vanligtvis sminkar mig till vardags, men givetvis kan även det variera emellanåt. Just nu använder jag de produkterna som jag visa i videon, men nästa gång kanske det är andra produkter. Hoppas du gillar videon & tryck gärna tummen upp samt prenumerera gärna. Jag skulle bli så glad då & det blir ännu mera pepp att fortsätta då.

Sorry för att det går lite trögt med mina videos, men det är lite svårt att få ett flöde känner jag. Jag kämpar och försöker göra en bra plan så att det bara ska gå av sig själv inom snar framtid. Ha en strålande dag fina Puss & kärlek Maya


 

A new video is up. A makeup tutorial on how I do my makeup on a daily basis. Its in Swedish, but please use the translation tool to help me translate the vlog. Kisses & love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *