Ekologisk glutenfri våffla med kokosmjölksglass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lingonberry bliss balls

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er underbara ni! <3
Jag kickstartar denna soliga måndag med den här magiskt goda ekologiska och glutenfria wåffla, gjord av min vän Isis på Ecoist. Ecoist är verkligen det bästa ekologiska cafeet!
Någon gång då och då unnar jag mig lite rena sötsaker, eller jag skulle inte vilja kalla det unnar mig, då jag till större delen äter ren mat och det är för mig att unna sig. Så jag unnar mig bra mat hela tiden.
När jag skriver rena sötsaker så menar jag saker som är söta naturlig väg och inte kemiskt behandlade, som tex raw honung, ren dadel sirap, medjool dadlar eller kokossocker från kokosnöten.

Denna smarriga våffla toppad med kokosflarn, kakaonibs, kokosglass gjord på på kokosmjölk och den här hemma gjord hallonsylten åt jag i lördags efter mitt träningspass på Be.Core. Det var bara ren energi in och oj vad god den var!
Efter träningen kan jag i princip äta vad som helst, allt går ner och kroppen säger ja tack. Dock äter jag inte bara för att ge min kropp energi, utan för att hålla mina organ och min kropp frisk, stark och full av liv.
Jag lyssna på min kropp och har lärt mig vad den gillar samt inte gillar. Till större delen av tiden äter jag enligt vad jag mår bra utav, sen kan det absolut slinka ner lite grekisk yoghurt eller någon brödskiva för att mina smaklökar älskar den typen av mat. Dock är rent mat med rena ekologiska ingredienser det jag prioriterar att äta!

Starta er veckan starkt och ta hand om kroppen!
Stor kram Maya


 

Hello wonderful you! <3
I will kickstart this sunny Monday with this yummy organic and gluten-free waffle, made by my friend Isis at Ecoist. Ecoist is really the best organic cafe in Stockholm!
When I write organic sweets, I mean things that are natural sweet and not chemically treated, such as raw honey, pure dadel syrup, Medjool dates or coconut sugar from the coconut.

This yummy waffle topped with coconut flakes, cacao nibs, coconut ice cream made from the coconut milk and this homemade raspberry jam, I ate on Saturday after my workout at Be.Core. It was just pure energy for my body and oh how good it was!
After my workout, I can basically eat anything, everything goes down and my body says yes please. However, I do not just eat to give my body energy, but to keep my body healthy, strong and full of life.
I listen to my body and I have learned what it likes and does not like. For most of the time I eat what my body likes, but sometimes a little Greek yogurt or one slice of bread slip down because my taste buds love that kind of food. However, clean food with pure organic ingredients that is what I prioritize to eat!

Start your week strong and take care of your body!
Big hug Maya

Följ:
SHARING IS CARING: