Boka Maya Nestorov

Söker du som privat person eller företag hjälp, kunskap och inspiration inom wellness utifrån ett holistisk perspektiv har du hittat rätt. Boka mig för uppdrag.

För att inspirerar med wellness hos dig eller ditt företag skräddarsyr jag ofta uppdrag efter ert behov. Alla bilder och allt kontent skapar jag själv och äger rätten till. Du får gärna dela, återskapa men tagga gärna mig i mitt arbete.

På min plattform arbetar jag med företag som delar min vision, Holistisk Wellness – för ett bättre välmående på alla plan. Tillsammans med samarbetspartners kan jag bl.a. skapa digitalt content i både ljud, video och skrift. Jag kan även utforma egna annonsplatser på min hemsida och skräddarsy kampanjer för just ditt varumärke.

– High vibe food for an amazing life in wellness

Uppdrag inom bl.a. dessa områden

Wellness food – gluten och mjölkfri kost med fokus på mat som ger energi. Wellness food for your soul

 • Företag – Vill du som företag, café, hotell, gym/fitness studio skapa ett samarbete med mig kring mitt koncept Wellness food och receptskapande utifrån mina principer ovan. Skickar gärna ett mail så ser jag fram emot vad vi kan skapa.

 • Digital kontent kreatör, receptkreatör, matfotograf – Allt mitt content skapar jag själv och kan även göra så för dig och ditt företag. Du får gärna dela, återskapa mina recept men tagga mig gärna i mitt arbete.

 • Privat personer – Behöver du en coach som hjälper dig med mera kunskap kring grön kost? Vet du inte hur du skall tänka när du handlar gluten och mjölkfri produkter? Ingredienser och innehåll kan vara en hel vetenskap. Du vill göra en förändring, men vet inte var du ska börja. Jag hjälper dig att kickstarta din nya livsstil – total food makeover!

Spiritual empowered mindset coaching

 • Spiritualitet, energi och intention
  Håller ett tryggt space, lyssnar och guidar dig – Lets grow & glow. Its time to start living as your autenthic empowered self. Jag utför grupp seassions och workshops samt vid speciella förfrågningar utför jag även one-on-one coaching.
 • Meditation/Andning – Djupandnings-tekniker för att släppa taget och frigöra energi. Olika typer av meditationer för att landa i dig själv. Anordnar klasser och workshops.
 • Movement – Jag delar mina egna pilates & pilatesyoga inspirerade träningsformer samt även dans. Anordnar workshops.

Övrigt uppdrag med Maya Nestorov

 • Frilansjournalist och skribent – ​​Jag är alltid öppen för olika typer av frilansarbete inom holistisk wellness. Boka mig gärna för olika uppdrag både live, video, och skrift.
 • Moderator och konferencier – boka mig som konferencier och moderator till ditt nästa event.
 • Föreläsningar – Inom alla ovanstående ämnen kan du även boka mig för en workshop eller inspirationsföreläsning
 • Grön skönhet – hur skall du tänka kring val av naturliga och ekologiska produkter. Behöver du hjälp med att rensa ut och byta mot bättre produkter i köket och badrumsskåpet. Hur gör du? Jag hjälper dig med allt. Allt för att du ska kunna ta hand om dig själv, djuren och naturen samtidigt.

För att inspirerar med wellness hos dig eller ditt företag skräddarsyr jag ofta uppdrag efter ert behov. Alla bilder och allt kontent på mayanestorov.com skapar jag själv och äger rätten till. Du får gärna dela, återskapa men tagga gärna mig i mitt arbete.

På min plattform arbetar jag med företag som delar min vision, Holistisk Wellness – för ett bättre välmående och hållbarare nutid- & framtid. Tillsammans med samarbetspartners kan jag bl.a. göra sponsrade samarbeten i både ljud, video och skrift. Jag kan även utforma egna annonsplatser och skräddarsy kampanjer för just ditt varumärke.

Har du ideer och önskemål kring sätt att arbeta på är jag alltid öppen för det. Jag älskar att inspirera just dig till en mera hållbar holistisk livsstil. Alla delar för att skapa en bättre helheten är nyckel till personlig framgång! Är jag den du söker tveka inte att boka mig för uppdrag.

Jag ser fram emot att höra från dig. Med kärlek Maya