Boka Maya Nestorov

Söker du som privat person eller företag hjälp, kunskap och inspiration inom wellness utifrån ett holistisk perspektiv har du hittat rätt. Boka mig för uppdrag.

För att inspirerar med wellness hos dig eller ditt företag skräddarsyr jag ofta uppdrag efter ert behov. Alla bilder och allt kontent skapar jag själv och äger rätten till. Du får gärna dela, återskapa men tagga gärna mig i mitt arbete.

På min plattform arbetar jag med företag som delar min vision, Holistisk Wellness – för ett bättre välmående på alla plan. Tillsammans med samarbetspartners kan jag bl.a. skapa digitalt content i både ljud, video och skrift. Jag kan även utforma egna annonsplatser på min hemsida och skräddarsy kampanjer för just ditt varumärke.

Uppdrag inom bl.a. dessa områden

Wellness food – gluten och mjölkfri kost med fokus på mat som ger energi. Wellness food for your soul

– High vibe food for an amazing life in wellness

  • Företag – Vill du som företag, café, hotell (frukost och brunch), gym/fitness studio skapa ett samarbete med mig kring mitt koncept Wellness food, meny och receptskapande utifrån mina principer ovan. Skickar gärna ett mail så ser jag fram emot vad vi kan skapa tillsammans.
  • Digital kontent kreatör, receptkreatör, matfotograf – Allt mitt content skapar jag själv och kan även göra så för dig och ditt företag. Du får gärna dela, återskapa mina recept men tagga mig gärna i mitt arbete.

Spirituality/Empowered mindset & energi.

  • Empowered feminine energi & mindset
    Vill du börja leva som den autentiska empowered self. Lets glow together! Jag utför grupp seassions och workshops samt vid speciella förfrågningar utför jag även one-on-one coaching.
  • Meditation/Andning – Djupandnings-tekniker för att släppa taget och frigöra energi. Olika typer av meditationer för att landa i dig själv. Anordnar klasser och workshops.
  • Movement – Jag delar mina egna pilatesyoga inspirerade träningsform samt även dans

Övrigt uppdrag med Maya Nestorov

  • Frilansjournalist och skribent – ​​Jag är alltid öppen för olika typer av frilansarbete inom holistisk wellness. Boka mig gärna för olika uppdrag både live, video, och skrift.
  • Moderator och konferencier – boka mig som konferencier och moderator till ditt nästa event.
  • Föreläsningar – Inom alla ovanstående ämnen kan du även boka mig för en workshop eller inspirationsföreläsning

För att inspirerar med wellness hos dig eller ditt företag skräddarsyr jag ofta uppdrag efter ert behov. Alla bilder och allt kontent på mayanestorov.com skapar jag själv och äger rätten till. Du får gärna dela, återskapa men tagga gärna mig i mitt arbete.

På min plattform arbetar jag med företag som delar min vision, Wellness – för ett bättre välmående och hållbarare nutid- & framtid. Tillsammans med samarbetspartners kan jag bl.a. göra sponsrade samarbeten i både ljud, video och skrift. Jag kan även utforma egna annonsplatser och skräddarsy kampanjer för just ditt varumärke.

Har du ideer och önskemål kring sätt att arbeta på är jag alltid öppen för det. Jag älskar att inspirera just dig till en mera hållbar holistisk livsstil. Alla delar för att skapa en bättre helheten är nyckel till personlig framgång! Är jag den du söker tveka inte att boka mig för uppdrag.

Jag ser fram emot att höra från dig. Med kärlek Maya