15 minuter guidad meditation jag gjort!

Alltså just nu är jag lite trött på allt känner jag… saker och ting i mitt liv går bra, men ändå lite trögt. Förstår du vad jag menar? Jag är inte missnöjd på något sätt, men känner mig lite uppgiven för vissa viktiga saker i mitt liv är inte där jag önskar att de vore även om jag jobbar hårt varje dag. Det känns helt enkelt som att jag står i en gyttjepöl och sitter fast… Ja livet har sina upp och ner gångar och även jag känner mig uppgiven ibland trots att mycket är fantastiskt i mitt liv.
Okej, jag är ju ingen som vill gå runt och befinna mig i “bad vibes” och bara ja kan ändra på min egen inställning så då tog jag mina känslor i mina egna händer och pluggade in bästa 15 min meditationen jag gjort. Alltså denna meditationen gjorde sussen. Jag lovar den är verkligen bra och inget jag bara skriver… Du bara måste prova! Den är dessutom bara 15 min och du behöver bara luta dig tillbaka och lyssna.

Den innehåller ljudvågor som hjälper dig att komma ner i varva. Affirmationer som guidar dig till klarhet och musik som får dig att drömma dig bort. Sedan som jag skrev ovan är de endast 15 min. Wow älskar den korta tiden för det gör att man kan göra den överallt. Så, just do it med mig! Berätta gärna hur du upplevde den när du provat. Varsågod och njut!


Wow, I have a great 15 min meditation that I found on youtube. Try it and tell me what you think? Enjoy! Kisses Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *