Att stanna upp och ta hand om sig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej solstrålar! 
Ledsen för att jag inte uppdaterat på några dagar, men min dator kraschade i torsdags och jag har sedan dess förgäves försökt att återuppliva den. Tyvärr utan tur och igår fick jag konstatera att det var dags att stänga ner den för gott samt skaffa sig en ny. Lite vemodigt faktiskt, men dags att gå vidare och börja om på ny kula samt fylla den nya med färska äventyr.
Jag har för tillfället beslagtagit min pojkväns dator och kommer använda den tillsvidare eller alternativt försöka jobba från min padda.
Nu lägger jag “datorkrasch” bakom mig och tittar framåt!

Imorse inan jag skrev detta inlägg vad jag faktiskt ute och sprang lite lätt längst med vattnet där jag bor. Soliga dagar som dessa spritter det i benen och jag vill bara ut och vara ett med naturen. Känner inte ni så?
Bild på mig från min löprunda hittar du på min insta här

Nu ska jag ta hand om mig själv efter mitt löprunda och tappa upp ett fotbad med Weledas ekologiska lavendel olja, dricka min gröna “raw clarity juice” och under tiden läsa i två av mina favoböcker – Supermat läkande mat från naturens hjärta och dailygreatness yoga journal. 
Boken Supermat är en bok skriven av duktiga John Opsahl, full av intressant fakta om all underbar supermat som finns. Yoga journal är en bok för alla yoga junkies, som vill skriva ner känslor och tankar samt jobba lite extra med sitt inre efter sin yoga praktik. Med yoga journal får du bl.a. möjligheten att skriva ner vad du är tacksam över, lärdomar från din yoga samt vad som var utmanade under dagens praktik.
Två grymma böcker för att jobba med din oslagbar hälsa!

Att stanna upp och ta hand om mig själv så här, mår jag toppen utav!
Jag råder alla att göra detsamma idag.

Ha en fantastisk dag!
Vi hörs lite senare kramar Maya


Hi sunhine!

Sorry I have not updated the blog in a few days, but my computer crashed last Thursday and I have ever since then tried to revive it. Unfortunately with no luck and yesterday I decided that it was time to shut it down for good and get a new one. A little sad, but time to move on and start over with a clean slate and fill the new computer with fresh new adventures.
I currently have borrowed my boyfriend’s computer and will use that one until further notis or alternatively try to work from my ipad.

Now its time to put the “computer crash” behind me and look forward.
This morning before I wrote this post I actually went out for a run, along the waterside where I live. On sunny days like these my legs tingle and I just want to be outside and be one with nature. Don´t you agree?
A picture of me from my jog, you will find on my insta here

Time for some relaxing mode and take care of myself after my jog. I am thinking of heating up foot bath with Weleda Lavender oil, drink my green “raw clarity juice” and meanwhile read two of my favorite books – Superfood, healing foods from nature’s heart and dailygreatness Yoga Journal .
The book Superfoods is a book written by the talented John Opsahl, full of interesting facts about all the wonderful superfoods available. Yoga Journal is a book for all yoga junkies who want to write down thoughts and feelings and work a little extra with their inner self after the yoga practice. With Yoga Journal you get the ability to write down, among other things, what you are grateful for, lessons from your yoga and what was challenged during today’s practice. Two awesome books for an unbeatable health!

To stop, be present and take care of myself like this, makes me feel great.
I advise everyone to do the same for them selfs today!

Have a awesome day and talk to you later 
Xx Maya

Follow:
We are in this together so please share: