8 naturliga energidrycker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bulletproof kaffe

1. Bulletproof mushroom coffe:
En bulletproof mushroom kaffe är kaffe med svamparna chaga och cordyceps i. Jag har bryggt four sigma foods svamp kaffe. I kaffet har jag även blandat i kokosolja för att denna blandning ger en långsam frisättning av koffeinet och du står dig länge. Man ska egentligen ha i smör också, men jag har valt bort det.

2. Kokosnöt och banan smoothie:
En smoothie innehållandes bl.a kokosnöt och banan ger dig en stor mängd potassium, vilket i sin tur hjälper kroppens celler att bibehålla en naturlig produktion av energy.

3. Iced green eller vit chia tea
Det gröna och det vita teet ger en kick direkt medan chia är rik på protein och nyttiga omega-3 fetter som ger dig en långvarig energi.
Så här gör du: Blanda 1 kopp grönt te med 1 msk chia frön och 1 tesked honung. Låt stå och svalna! Njut!

4. Kryddigt varmt vatten: Detta vatten är fullt med lugnande, antiinflammatoriska kryddor som ger dig en boost inifrån och ut.
Så här gör du: Koka 2 koppar hett vatten i en liten kastrull. Tillsätt 2 cm av färsk ingefära. Sedan 0,5 tsk gurkmeja, 1 ½ tsk honung och 0,5 tsk mald kardemumma. Servera i din favoritkopp med en skiva citron! Enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#drinkyourgreens

5. Alltid grönt: Gröna grönsaker är rika på klorofyll som syresätter blodet. Ett bra syresatt blod bidrar till att öka dina energi nivåer och gör din hjärna skarpare!
Så här gör du: Juica eller mixa 2 små gurkor, 1 selleri stjälk, en näve grönkål, en näve spenat, 1 msk persilja, saft av ½ en citron och eventuellt något grönt pulver om så önskas. Servera med krossad is och njut!

6. Rödbets juice: Rödbetor är rika på nitrater, som omvandlas till kväveoxid i kroppen. Det i sin tur hjälper till att sänka blodtrycket genom att vidga blodkärlen, vilket gör att syret flödar lättare. Du får därigenom mera energi!
Gör så här: Juica eller mixa 1 liten rödbeta, 1 äpple, 1 citron, 2 selleristjälkar, och 1 handfull spenat. Denna kombinationen juice är oslagbar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rödbetsjuice

7. Super shot med tranbärsjuice och äppelcidervinäger: Denna shot kommer garanterat att väcka dig! Det är en avgifts dryck som stimulerar till att rensa din lever, njurar och tarmar.
Gör så här: Kombinera 4 msk tranbärsjuice, 1 msk äppelcidervinäger och saften av en halv citron. Om det är för stark tillsätt 4 dl vatten. En bra shot som kommer få dig att känna dig levande hela dagen lång!

8. Matcha green tea: Matcha är tillverkad av gröna teblad som innehåller L-Theanin och en liten mängd av naturligt förekommande koffein (mindre än kaffe!), Båda ger energigivande effekter.
Gör så här: Kombinera 1 dl vatten, 1 tsk ekologiskt ren lönnsirap och 2 tsk Matcha pulver. Blanda väl och njut varm eller kall.

English
Sorry but today you have to use google translate.
Have a great day lovlies! <3

Följ:
SHARING IS CARING: