7 dagars mindset & motivationstips – del 3

För något år sedan skapade jag 30 dagar av mindset- & motivationstips. Super bra tips och just nu där jag är i livet behöver jag själv dessa tips så jag tänkte att jag gör en repost och följetång av alla 4 veckor. Jag postade den första delen och den andra delen för någon vecka sedan. Här kommer del 3. Hoppas du gillar den!

Alltså är det bara jag eller går någon av er också igenom massa stora omvälvande saker typ hela tiden…och det tar aldrig slut. Då snackar jag känslomässigt och psykiskt. Känns som att jag skrivit och sagt det så många gånger de senaste åren, men det är en sak efter en annan så jag hinner liksom aldrig återhämta mig och landa innan det är dags för nästa åktur… Är om jag ska vara riktigt ärlig super trött på alla könslostormar jag hela tiden ska behöva uppleva… En vacker dag snart kommer jag berätta allt jag går igenom och har gått igenom. Detta är en av anledningarna till att jag är sååå oregelbunden i mitt bloggande. Jag orkar helt enkelt inte och då får jag bara släppa.

Här kommer hurusom min tredje del i mina peppande tips i vad du kan göra varje dag för att boosta dig i ditt välmående.

Mindset & motivation del 3
Its a daily practise! Love Maya

Photo Pavel


Hi my amazing friends. This post is only in Swedish. So sorry but se you tomorrow instead. Love Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *