4 grönsaksjuicer för inre skönhet

Älskar du att sippa på en juice lika mycket som jag gör? Då kommer du gilla dessa fyra hälsosamma juice recept. Gröna juice är min favorit men rödbeta och morot är också något jag kan dricka ofta.

Den härliga juicen ovan gjorde jag i somras när det var varmt och skönt, men den går minst lika bra att göra när som på året. Bara bilden gör att det vattnas i munnen på mig. Receptet hittar du här fina.

morotsjuice

Morötter blir man aldrig trött på! Jag älskar rivna morötter och att juica dem med ingefära och chili är sååå gott! Bra imunboostare! Du hittar receptet här. Enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag skrev längre upp så är gröna juicer mina största favoriter, då det är både goda, hälsosamma och läkande för kroppen. Grönsaker är oftast basiska för kroppen och innehåller mycket bra ämnen som kroppen älskar. Denna juicen är en super boost för din inre läkning. Receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rödbetor är rika på nitrater, som omvandlas till kväveoxid i kroppen. Det i sin tur hjälper till att sänka blodtrycket genom att vidga blodkärlen, vilket gör att syret flödar lättare. Du får därigenom mera energi! Vilken fantastisk grönsak den där rödbetan, va!? Röd och sexig!:

Så här gör du din smarriga rödbetsjuice: Juica eller mixa 1 liten rödbeta, 1 äpple, 1 citron, 2 selleristjälkar, och 1 handfull spenat. Denna kombinationen juice är oslagbar!

Njut av dina jucier och må gott! Massor av kärlek Maya


3 amazing health juices

Do you love to sip on veggie juices as much as I do? Then you’ll really love these 3 healthy juice recipes. The Green juice is my favorite but beetroot and carrot are also something I drink frequently.

Here are 3 of my favorite juices

Green juice with a hint of kiwi
Carrot juice
Green celery juice

Enjoy! Kisses

 

Följ:
SHARING IS CARING: