Motivation och inspiraton – 7 dagar del 4

Motivation och inspiraton 7 dagar del 4 – är du taggad!?

Jag är här för att hjälpa dig att tro på dig själv. Tänk om vi tjejer vaknade varje morgon med tron på att allt var möjligt.
– Hur skulle livet då se ut?
– Vad är det som begränsar dig & varför?
– Lever du det liv du vill?
Alla dessa frågar är värda att ställas ofta om svaret är nej eller jag vet inte.

7 dagars motivation och inspiration
Låt oss prata om 7 dagars motivation och inspiraton!

Jag möter ofta människor som inte mår bra för att det är något i deras liv som inte känns bra, men de vet inte varför. Med min lilla pepp, motivation & inspirationsbok vill jag hjälpa dig att hitta en, två eller flera steg fram till just den punkten som inte gör dig lycklig.

Jag har själv varit där. I situationen där jag inte trivdes & inte visste vad jag skulle göra för att ändra den. Min väg till den jag är idag & det jag gör idag har inte varit kort, utan snarare tvärtom. Den har varit snårig, taggig och det har gjort förbaskat ont, men jag är vägen evigt tacksam för den har lett mig till denna punkt där jag nu får skriva motivationsböcker till just dig. Skriva inlägg varje vecka som kanske kan hjälpa dig hitta din väg lite snabbare än vad  jag gjorde. Hoppas att du gillar den sista delen av boken 30 dagar av pepp, motivation & inspiration del 4 & vill du ha flera sådana böcker så kommentera gärna under inlägget.

Här hittar du resten av de tre böckerna

Kärlek Maya


Hi you lovlies! 
Today is the last time I post this motivation book in Swedish.
Next time you will be able to follow. I am so sorry that I did not post anything for you as well.
Hope you will forgive me. Lots of love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *