30 dagar motivationstips som du kan ladda ner!

Hej vackra du! Nu börjar jag sakta sakta krypa igång med mitt bloggande igen efter en välbehövlig paus. Kommer starta igång fullt från och med måndag. Jag tror inte jag har pausat bloggen så här mycket sedan jag startade för 4 år sedan. Helt galet egentligen, men viktigt att ibland ta några steg tillbaka och begrunda
Hur har ditt nyårs firande varit? Mitt var ganska lungt och mysigt, men min kusin och min bff Pontus. Ju äldre jag blir desto mindre betyder alla högtider något för mig och jag varderar heller att bara vara med nära och kära samt ta kvällen som den kommer. Inte viktigt med värsta firandet faktiskt.

Jag fick imorse upp en detta-hände-för-ett-år-sedan på facebook och då gjorde faktiskt en fantastisk 30 dagar moivation och pepp med mig. Kände direkt att den vill jag dela igen med dig här. Jag vet inte hur du känner men jag behöver pepp och motivation just nu.

pepp 1

Denna 30 dagar pepp är en samling vardagliga tips med inspiration som jag hämtat från en annan power kvinna Lorna Jane. Hon inpirerar kvinnor dagligen och det kan man säga att mitt ytersta mål också är – att inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Detta inlägg borde jag egentligen lagt ut innan nyår så att du kunde börjat den 1 januari, men du får den nu istället och jag hoppas att det fungerar ändå. Eftersom det är ett pdf “häfte” kan du faktiskt ladda ner den och ha den på din dator eller i din telefon.

Här hittar du din 30 dagar inspiration – klicka här! Lycka till fina kärlek Maya


Hi beautiful! Now I am slowly getting started with my blogging again after a much-needed break. I will get started 100% from Monday and I do not think I have paused the blog as much as this time since I started 4 years ago. It’s really crazy, but it’s important to take a few steps back and ponder from time to time.
How has your New Year’s celebration been? My night was mild and cozy with my cousin and my BFF Pontus. The older I get the less all holidays mean to me and I just love to just be near loved once and take the evening as it comes. It’s not important with a big celebration actually. 

Hope you had a great start to the new year and see you soon on the blog again. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *