30 dagar av pepp, motivation & inspiration tillsammans med mig!

Hej & välkommen till 2017 tillsammans med mig! Mitt år har börjat lite trögt tyvärr, då jag faktiskt har mått ganska dåligt de senaste dagarna. Det är ingen speciellt som har hänt, utan allmänt mycket förändringar på samma gång. Min kropp vill tydligen rensa ut gamla känslor & gråten har varit nära hela tiden. Man får inte glömma att ledsamhet, ångest, ilska är också känslor som bör få finnas & existera. Dock är det viktigt att man inte låter dem ta över ens verklighet, utan bara vara in dem några dagar. Gråta, reflektera, vila & återhämta sig samt slutligen reser sig upp igen & går vidare. Låter man de bli ens verklighet kan återhämtnings-sträckan bli väldigt lång och det kan resultera i en rad livsstils-sjukdomar.
Då jag inte vill att detta ska hända dig (har varit i den situationen själv, inte kul) ska jag med mina tips, tankesätt & positiva mindset försöka göra mitt bästa för att hjälpa just dig.

30 dagar av pepp, motivation & inspiration (1)

Bild tagen av Aboutthatlook.com

På måndagar i vanlig ordning brukar jag ju posta magiska mantran, men från och med idag fyra måndagar framöver tänkte jag prova ett annat format. Hoppas du kommer gilla det. Det kommer inte vara för alltid, utan mina magiska mantran kommer komma tillbaka. Tänkte att det kunde vara lite roligt med andra grejer också för att ge dig variation och motivation dygnet runt i din telefon.
Här nedan har jag nämligen skrivit ihop en liten online bok, som du antigen kan läsa direkt i telefonen eller ladda ner så att du kan motivera dig själv även när du är offline. Bra va!? Oh, jag hoppas du kommer gilla den.

Nu börjar vi detta året starkt tillsammans. Jag behöver verkligen peppen & jag hoppas att du vill vara med mig. Kärlek Maya

Tryck här för att läsa 30 dagar av pepp, motivation & inspiration


 

Hello and welcome to 2017 with me! My year started a bit slow unfortunately. I have actually felt pretty sad the last few days. There is no special reason for it & nothing has happened only a lot change at once. But one thing I’ve learned and that is that sadness, anxiety, anger are also feelings that are aloud to exist. However, it is important not to let them define you. Cry as much as you want, rest and recover and then rise up again and go on. If you let these feelings become your reality the recovery can take a long time.
I do not want this to happen to you (I have been in that situation myself, not fun) so I will with my tips and positive mindset try to do my best to help you in 12017

On Mondays I usually post magic mantras, but as of today, four Mondays to come I thought I would try a different format. Unfortunately this one is only in Swedish, but stay tuned for next Monday because then I will post in english to.
Hope you will like it. It will not be forever & my magic mantras will come back.

Lets start the year strongly together. I really need the motivation & I hope you’ll join me. Love Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *