30 dagar av pepp, motivation & inspiration – del 3

Goooooddmorgon måndag! Boom det är ny vecka. Är du taggad?
Jag är alltid taggad för nya veckor, det är sant! Dock har det inte varit så alltid, men ända sedan jag började följa mitt hjärta & min passion så vill jag bokstavligen talat hoppar ur sängen. Jag är så tacksam för att jag känner så & nu vill jag förmedla det till dig. Så scrolla ner för din alldeles egen motivations- & pepp manual.

fullsizeoutput_20b6

Bild tagen av Aboutthatlook.com

Det är otroligt roligt att göra dessa små pepp notiser till dig. Blir peppad själv, haha!
Nu är vi inne på del 3 av 30 dagar så nästa måndag blir det sista & därefter kommer jag fortsätta med magiska mantran eller något annat. Har du någon önskan? Kommentera gärna under inlägget. Ha nu en fab måndag & start på din veckan. Massor av kärlek Maya

Klicka här för att komma till 30 dagar av pepp, motivation & inspiration – del 3!


 

Hello! How are you today.
Are you psyched for a new week? I am super psyched & motivated to work hard & achieve my goals. 
Today i post my magic mantra i Swedish. Sorry lovlies & hope you are ok.
I will make it up to you, promise.

Lots of Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *